Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) - Egyenruhasok.hu 2017-2019 Budapest

Jelen Általános Szerződési Feltételek el nem olvasása nem mentesíti a regisztráló felhasználót az abban foglaltak betartása alól.

Egyenruhás szervezeteknél dolgozók internetes szerepléséről:

Az Egyenruhások.hu (www.egyenruhasok.hu) világháló portál egy társkereső felület mely kifejezetten az egyenruhát viselő férfiakkal és nőkkel ismerkedni szándékozó embereknek szól.

  • Kiemelten fontos hangsúlyozni, hogy a Magyarországon jelenleg hatályos rendelkezések, törvények szerint rendőrök nem szerepelhetnek az interneten, semmilyen felületen úgy, hogy publikussá teszik a rendőrség állományába tartozásuk tényét.

Nem szerepelhetnek további egyenruhájukban készült képpel. Hasonló szabályozás vonatkozik katonákra és egyéb szervezetek képviselőire egyaránt. Ha Ön valamilyen egyenruhás, fegyveres vagy egyéb (rendvédelmi) szervezet alkalmazásában áll, tájékozódnia kell munkáltatójánál arról, hogy regisztrálhat e az Egyenruhások.hu-ra.

  • Az Egyenruhások.hu semmilyen felelősséget nem vállal, ha Ön úgy regisztrál oldalunkra, hogy azt nem tehetné meg a munkáltatója szabályozásai szerint!

Az Egyenruhások.hu, az üzemeltető cég, annak tulajdonosai semmilyen jogi vagy egyéb felelősséget nem vállalnak, ha felhasználóik megsértik a munkaadójuk utasításait az online szereplésük kapcsán!

Az Egyenruhások.hu online társkereső felületet üzemeltető szakembereknek nem célja az egyenruhás szervezetek vagy a Magyar Állam rendjét megsérteni, semmilyen formában sem.

Adatkezelés

Személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, semmilyen körülmények között. Oldalunk nem használ hírlevelet. A rendszer működése során bizonyos értesítő Emaileket kaphat email fiókjába. A regisztrációját önként készíti el minden felhasználó, a regisztrációját bárki, bármikor törölheti.

Az Egyenruhások.hu-ra minden felhasználónak lehetősége van nem polgári nevén, csupán "becenévvel" is regisztrálni. Email címét bizalmasan kezeljük. Javasoljuk, hogy ne munkaadójától kapott Email fiókját használja a regisztrációhoz hanem valamely ingyenes Email szolgáltatónál regisztrált címét.

Felelősségvállalás

Az Egyenruhások.hu online társkereső oldalt minden felhasználó saját belátása szerint, önként használja. Az üzemeltető cég és annak tulajdonosai semmilyen felelősséget nem vállalnak az oldal rendeltetésszerű használatából adódó bármiféle kárért.

Oldalunk jelenleg ingyenesen használható bárki számára. Az Egyenruhások.hu-ra kizárólag tizennyolcadik életévét betöltött személy regisztrálhat. Minden felhasználónak saját felelőssége az oldal rendeltetésszerű használata.

Oldalunk követi a mindenkori szabályozásokat felhasználóink adatainak kezelését illetően.

Bármilyen felmerülő kérdése, problémája esetén keresse az oldal képviselőjét:

Györfi András

+36 30 901 99 51